Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Yalçınkaya Ortaokulu

246277
Yalçınkaya Köyü Ceylanpınar/ŞANLIURFA
Şirket Tanımı

Yalçınkaya Ortaokulu olarak: Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.Amacımız sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Hizmet Tanımı

Yalçınkaya Ortaokulu olarak: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

1) Okulumuz 1969 yılında eğitim-öğretime başlamış, günümüze kadar sayısız öğrenci yetiştirmiştir. Yetiştirdiğimiz öğrenciler içinde savcı, tıp doktoru, akademisyen, avukat, öğretmen, hemşire, din adamı gibi seçkin görevlere gelenler vardır.2) Okulumuz 2006 yılında "Orman Haftası" kutlamasında gösterdiği yüksek performans sebebiyle zamanın ilçe kaymakamı Sayın Musa USLAN Bey tarafından teşekkür belgesine layık görülmüştür.3) Okulumuz Sosyal Bilgiler eski öğretmeni Mehmet Ali YILMAZ´ın gösterdiği gayretli çalışmalar sonucunda yaklaşık 5000 kitaplık bir kütüphaneye kavuşmuştur.4) Okulumuz 2006 yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Minikler Futbol Turnuvası"nda Ceylanpınar ikincisi olmuştur.

Hizmet Bölgeleri

Şanlıurfa Geneline Hizmet Vermekteyiz.


İlkokul Ortaokul ve Liseler kategorisine ait olan ve Şanlıurfa Ceylanpınar lokasyonunda yer alan Yalçınkaya Ortaokulu kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
İlkokul Ortaokul ve Liseler kategorisine ait olan ve Şanlıurfa Ceylanpınar lokasyonunda yer alan Yalçınkaya Ortaokulu kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?