Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Vali Recep Yazıcıoğlu Ortaokulu

224539
Zafer Mah. Emir Sultan Sok. No5 Bahçelievler / İSTANBUL
Şirket Tanımı

Üretken, yaratıcı, insan ve doğa sevgisi ile donanmış, özgüveni olan, bilimsel düşünebilen ve gerçekçi kararlar alabilen, sorumluluklarının bilincinde, değişime ve gelişime açık, teknolojik gelişmelere hakim, bedensel, duygusal ve sosyal yeteneklerini geliştiren, ülke ve dünya barışına ve refahına katkı sağlayan, geleceğin nitelikli bireylerini yetiştirmektir.

Hizmet Tanımı

Yarını tasarlayan bir eğitim anlayışıyla Geleceğin Türkiye´sinde: Bahçelievler´in eğitim bahçesinde dünyaya yön veren, sahip olduğu doğal ve kültürel değerleri ve kaynakları yok etmeksizin kullanarak gelişen, ortaya çıkan fırsatları, nitelikli insan kaynakları ile etkin, yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımlarla değerlendiren, kendi kaderini tayin eden, barışçıl, adil nesiller yetiştiren bir okul olmak.

1. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Konulu Slogan Yarışması İlçe 1. si Merve Sümeyye KARACAN - 2. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Konulu Şiir Yarışması İlçe 2. si Sedef OĞUZ -3. Çanakkale Savaşlarının 100. Yıldönümü Konulu Kompozisyon Yarışması İlçe 1. si Büşra KAYA - 4. Çanakkale Savaşlarının 100. Yıldönümü Konulu Şiir Yarışması İlçe 2. si Burak DEMİRTAŞ -5. Trafik Konulu Şiir Yarışması İlçe 1. si Burak BERKTAŞ -6. Küçükler Erkek Futbol Turnuvası Grup 2. si - 7. Yıldızlar Erkek Futbol Turnuvası Grup 3. sü - 8. 19 Mayıs Gençlik Koşusu Yıldızlar Kız Atletizm Grup 3. sü -9. ODTÜ Uygulamalı Eğitim Kongresi, Van Gogh Alive Sözlü Sunum Hakkı -10. 23 Nisan Yıldızlar Karate Yarışması 3. sü Mehmet NALBAT

Hizmet Bölgeleri

Geneline Hizmet Vermekteyiz.


İlkokul Ortaokul ve Liseler kategorisine ait olan ve lokasyonunda yer alan Vali Recep Yazıcıoğlu Ortaokulu kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
İlkokul Ortaokul ve Liseler kategorisine ait olan ve lokasyonunda yer alan Vali Recep Yazıcıoğlu Ortaokulu kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?