Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Turgut Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi

236792
Türkoğlu Turgut Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü ŞEKEROBA M. TURGUT REİS C. NO89 PK46826 TÜRKOĞLU/KAHRAMANMARAŞ
Şirket Tanımı

1- Okulumuzu standartların üzerinde, kaliteli, çağdaş eğitim verebilen, güçlü bir kurum haline getirmek2- Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, Türk Milletinin milli, manevi, ahlaki ve insani kültürel değerlerini koruyan geliştiren, yaratıcı, verimli, dürüst ve paylaşımcı bireyler olarak yetiştirebilmek3- Bölgemizdeki sanayi kuruluşlarına ve hizmet sektörüne çağdaş teknik elemanları yetiştirmek.

Hizmet Tanımı

Okulumuz bulunduğumuz bölgenin ihtiyaçları dikkate alınarak açılmış bölümleri ile çeşitli sektörlere kalifiye eleman yetiştirmenin yanında öğrencilerimizi hayata ve üst öğretim kurumlarına hazırlama faailiyetlerini başarı ile yürütmektedir.

[ TÜBİTAK PROJELERİ]YEŞİL RÜZGAR-Türkiye 4.sü2006 yılında öğrencilerimizden Hüsne AKI ve danışman öğretmeni İsmail ÇELİK tarafından hazırlanan "YEŞİL RÜZGAR" isimli projemiz ülke çapında 4.lüğe layık görülerek mansiyon ödülünü okulumuza kazandırmıştır. KLİMALI SOBA-Teşvik Ödülü2007 yılında öğrencilerimizden Ahmet ORÇAN ve danışman öğretmeni İsmail ÇELİK tarafından hazırlanan "KLİMALI SOBA" adlı proje Türkiye finalinda Jüri Özel Teşvik Ödülüne layık görülmüştür. AKILLI FIRIN2009 yılında öğrencilerimizden Ahmet ORÇAN ve danışman öğretmeni Erdem UYAR tarafında hazırlanan "AKILLI FIRIN" isimli proje final yarışmasına girmeye hak kazanamamıştır.

Hizmet Bölgeleri

Kahramanmaraş Geneline Hizmet Vermekteyiz.


İlkokul Ortaokul ve Liseler kategorisine ait olan ve Kahramanmaraş Türkoğlu lokasyonunda yer alan Turgut Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
İlkokul Ortaokul ve Liseler kategorisine ait olan ve Kahramanmaraş Türkoğlu lokasyonunda yer alan Turgut Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?