Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

SPG DANIŞMANLIK

306352
Arnavutköy Mah. Bakkal Sok. 23 Beşiktaş, İstanbul
Şirket Tanımı

SPG DANIŞMANLIK

SPG DANIŞMANLIK YATIRIM YAPIM İŞLETME TAAHHÜT VE TİC.LTD.ŞTİ.

 

 

Hizmet Tanımı

Şebeke Hakimiyeti

Scada, Smartmetre ve Ön ödemeli Su Sayaçlarımız teknolojilerini kullanarak sahadan anlık veri akışı ve anlık müdahale sağlayan sistemlerimiz, su ve atık su sektörünün teknolojik olarak gelmiş olduğu en son noktadır.

Akıllı Su Sayaçlarımız

Akıllı Su Sayaçlarımız adı üstünde olduğu gibi kendi tahakkuk ve bilgilerini istenilen tarihte alabilme, endeks okuyabilme. Su kayıp kaçaklarına yönelik okumalar yapabilme özelliğine sahiptirler.

Hidrolik Modelleme

Su, atık su ve yağmur suyu simülasyon yazılımları ile şebekelerin, kanalların, deltaların su yapıları sayısal ortamda çeşitli yazılımlarla geliştirilmekte olup, çıkan sonuçlara göre şebeke analizinin yapılarak iyileştirilme için yapılan sanal çalışmadır.

Su Kalite Optimizasyonu

Geliştirmiş olduğumuz kontrol sistemleriyle su kalitesini anlık ölçümlerle SCADA merkezine bilgi akışı sağlayarak, oransal olarak kimyasal maddelerle suyun içindeki yabancı moleküller temizlenmektedir.

Kaynak Optimizasyonu

Su kaynaklarının seviyelerinin düştüğü ve küresel ısınmanın etkilerini göstermekte olduğu yıllarımızda su kaynaklarının optimum seviyede kullanılması ve yer altı sularının korunması ekolojik denge açışından büyük önem taşımaktadır.

Basınç Optimizasyonu

Aşırı basınç dalgalanmaları şebekelerdeki boru bağlantılarında hasarlara sebep vermektedir. Bunun sonucu oluşabilecek çatlaklardan kaçaklar yüksek basınç altında tahmin edilenden çok yüksek olabilecektir.

Yönetim Bilişim Sistemleri

Kent katmanlarının bir yazılım üzerinde sayısallaştırılmasıdır, katmanlarda yer altı şebekeleri, yer üstü ve sanat yapıları, arsa parsel bilgileri, imar durumları, demografik dağılım, kamu hizmetleri (otobüs durağı vb..)

Faturalama ve Sayaç Okuma

Mevcut yapılarda bulunan ve telemetri sistemle uzaktan okunmayan tüketimlerin yakın okuma yönetimi ile el bilgisayarların faturalanmasıdır.

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Su Arıtma Cihazları ve Sistemleri kategorisine ait olan ve İstanbul Beşiktaş lokasyonunda yer alan SPG DANIŞMANLIK kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Su Arıtma Cihazları ve Sistemleri kategorisine ait olan ve İstanbul Beşiktaş lokasyonunda yer alan SPG DANIŞMANLIK kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?