Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Osman Altıntaş Ortaokulu

245491
BOZTEPE MH. KONAK SOKAK ORTAHİSAHAR / TRABZON
Şirket Tanımı

-Sevgi,saygı güler yüz ve bilginin temel değerler olduğu bir öğrenme ortamı oluşturmak. - Öğrenci merkezli eğitimi temel alarak ,çevreye duyarlı ve karşılıklı güvene dayalı, bilim ve teknolojideki gelişmelerden yararlanarak örnek bir okul olmak her öğrenc

Hizmet Tanımı

İstiyoruz ki - Osman Altıntaş İlköğretim okulu, eğitin teknolojileri ile donatılmış mükemmellik anlayışı içerisinde sürekli değişimi ve gelişimi benimseyerek bilim ve kültürün merkezi olalım.

2010-2011 yılı Futbol Yıldız Kızlar İl Şampiyonluğu2008-2009 Eğitim öğretim yılında Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ilköğretimler Arası Yıldızlar Masa Tenisi Turnuvasında okulumuz kızlarda il 2.si erkeklerde il 3.´sü olmuştur2010-2011-Trabzon´un düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü dolayısıyle il genelinde yapılan yarışmadasında il 2.´liği2009-2010-Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen ilköğretim okullar arası kompozisyon yarışmasında il 2.´liği2012-2013 Eğitim öğretim yılı, kız futbolda Trabzon üçüncülüğü,Erkekler yıldız futbolda Trabzon üçüncülüğü,Masa tenisinde Trabzon üçüncülüğü, Futbol Minik Erkeklerde Trabzon dördüncülüğü

Hizmet Bölgeleri

Trabzon Geneline Hizmet Vermekteyiz.


İlkokul Ortaokul ve Liseler kategorisine ait olan ve Trabzon Ortahisar lokasyonunda yer alan Osman Altıntaş Ortaokulu kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
İlkokul Ortaokul ve Liseler kategorisine ait olan ve Trabzon Ortahisar lokasyonunda yer alan Osman Altıntaş Ortaokulu kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?