Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Kıraç Limak Türker İlkokulu

225334
Atatürk Mah. Saka Sk. No4 Kıraç/Esenyurt
Şirket Tanımı

Kıraç Limak Türker OrtaOkulu olarak eğitimin amaçlarına uygun, Atatürk İlke ve inkılapları doğrultusunda, vatanını ve milletini seven, başarılı ve saygılı öğrenciler yetiştirmek için buradayız. Geleceğimizin teminatı ve yarınlarımız olan çocuklarımıza, çevremize, vatan ve milletimize hizmet vermek için buradayız...

Hizmet Tanımı

Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları geleceğe hazırlamak, okulumuzdan mezun olan öğrencilerin en iyi okulları kazanarak isim yapmalarını sağlamaktır. Okulumuz, okul personeli ve öğrencilerimizin başarısını artırmak ve örnek okul olarak gösterilmesini sağlayarak, sıralamada yerini almasını, ön sıralarda bulunmasını başarmaktır.

2012 Yılı İçerisinde- İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Değerler Eğitimi Projesi kapsamında düzenlenen Birinci Değerler Olimpiyatında okulumuz öğrencilerinden Ebru AKTAĞ Doğruluk kategorisinde il 1.si olarak Onur Ödülüne layık görülmüştür.- Okulumuz öğrencilerinden Melda İNANLI, ilçe çapında düzenlenen Bilmece Yarışmasında ilçe 1.si olmuştur- Okulumuz öğrencilerinden Sıla Çelik, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 88.Yıldönümü" konulu komposizyon yarışmasında ilçe 1.si olmuştur.

Hizmet Bölgeleri

Geneline Hizmet Vermekteyiz.


İlkokul Ortaokul ve Liseler kategorisine ait olan ve lokasyonunda yer alan Kıraç Limak Türker İlkokulu kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
İlkokul Ortaokul ve Liseler kategorisine ait olan ve lokasyonunda yer alan Kıraç Limak Türker İlkokulu kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?