Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

KESKİN BEYAZ EŞYA SERVİSİ

152837
Cumhuriyet Mah. Emek Sok. 6/B Beylikdüzü, İstanbul
Şirket Tanımı

KESKİN BEYAZ EŞYA SERVİS

Beylikdüzü Beyaz eşya teknik servisi olan firmamız, gelişmiş servis bilinci ile kullanıcıya en iyi hizmeti vermeyi benimsemiştir. Ana ilkesi “gününde sağlıklı, garantili hizmet ve kesin çözüm getirisi” olan bilgili ve deneyimli teknik kadromuz ve teknik malzeme donanımlı servis araçlarımızla siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir.İ

Hizmet Tanımı

No Frost, Buzdolabı, Derin Dondurucu,Soğutucu, Buzdolabı, Çamaşır Makinası, Bulaşık Makinası, Tamir Bakım Onarım Teknik Servisi her türlü beyaz eşyanın tamir ve bakımını yapmaktayız.
Servis aracımız size gün içerisinde ulaşarak sağlıklı ve 1 YIL GARANTİLİ servis hizmeti sunacaktır.


ORJİNAL YEDEK PARÇALAR VE GARANTİLİ HİZMET.
AYNI GÜN SERVİS HİZMETİ
 
 
BOSCH, PROFİLO, SİEMENS, ARÇELİK, BEKO, ALTUS, ARİSTON, İNDESİT, REGAL, VESTEL, WESTİNGHOUSE, AEG, ELECTROLUX, MİELLE, AMANA, SAMSUNG

20 yıllık bitmeyen teknik servis desteği.

Firmamız Özel Profesyonel Teknik Servis Hizmeti Vermektedir
.
 
Arama Terimleri: 7/24 Servis, Beyaz Eşya Tamiri, Beyaz Eşya Teknik Servis, Beylikdüzü Beyaz Eşya Servisleri, No Frost, Buzdolabı, Derin Dondurucu, Soğutucu, Buzdolabı, Çamaşır Makinası, Bulaşık Makinası, Tamir Bakım Onarım ve Teknik Servisi, Her Türlü Beyaz Eşyanın Tamir ve Bakım Alanlarında Hizmet Vermekteyiz.

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Beyaz Eşya Servisleri kategorisine ait olan ve İstanbul Beylikdüzü lokasyonunda yer alan KESKİN BEYAZ EŞYA SERVİSİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Beyaz Eşya Servisleri kategorisine ait olan ve İstanbul Beylikdüzü lokasyonunda yer alan KESKİN BEYAZ EŞYA SERVİSİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?