Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

İstiklal İlkokulu

230785
Hürriyet Mah. Gönül Sok. No22 Kırklareli Lüleburgaz
Şirket Tanımı

Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlayarak, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendine güvenen, sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginlendirilmiş bir eğitim sayesinde 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilen, nitelikli öğrenciler yetiştirmek.

Hizmet Tanımı

Eğitim öğretim sisteminde öğrencinin merkezde bulunduğu, süreç içerisinde aldığı eğitim ve öğretimin çıktılarını olumlu yönde davranış haline getirebilen, Atatürk ilkelerine bağlı ve bunları korumayı kendine amaç edinen, öğrendiklerini yorumlayarak tekrar yapılandırabilen, kültürel, sanatsal, sportif faaliyetlere katılımcı, düşünen, sorgulayan, analiz eden çağdaş bireylerin yetiştirildiği bir okul olmak istiyoruz.

Lüleburgaz Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında, İlçemiz İlköğretim Okulları öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında 1-A Sınıfından Yağmur KAYA, 1-B Sınıfından Şule SÜER, 4-B Sınıfından Berke ÇOPUR dereceye giren öğrencilerimizdir. Emniyet Teşkilatının 166. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışması neticesinde okulumuz öğrencisi 1-A sınıfından Nilay BERKER resim dalında 2. oldu.24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasında okulumuz öğrencisi 1-B sınıfından Azra Ilgın PULETİN Lüleburgaz birincisi oldu.Cumhuriyet konulu resim yarışmasında okulumuz öğrencisi 1-B sınıfından Ayça SEMERCİ Lüleburgaz birincisi oldu.

Hizmet Bölgeleri

Kırklareli Geneline Hizmet Vermekteyiz.


İlkokul Ortaokul ve Liseler kategorisine ait olan ve Kırklareli Lüleburgaz lokasyonunda yer alan İstiklal İlkokulu kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
İlkokul Ortaokul ve Liseler kategorisine ait olan ve Kırklareli Lüleburgaz lokasyonunda yer alan İstiklal İlkokulu kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?