Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Bardak su Ümraniye

682730
Hasan Usta
Şerifali Mah. Sarıgelin Sk No:5 Ümraniye/İstanbul
Şirket Tanımı

Ümraniye Şerifali Bölgesinde, Şerifali, Tatlısu ve Mehmet Akif Mahallelerinde parakende olarak tüm Ümraniye ve yakın İlçelerde toptan bardak su satış hizmeti veriyoruz. #ümraniyedebardaksu siparişleriniz için, bir telefon kadar yakınız. 

Hizmet Tanımı

Sattığımız bardak suların markaları; Sırmakeş doğal kaynak suyu, Mispak doğal mineralli su, Kuvars doğal kaynak suyu. Ayrıca farklı zaman dilimlerinde, farklı marka bardak su satışıda yapıyoruz. 180 cc, 200 cc ve 300 cc lik bardak su satışımız vardır. Bardak suları, düğün, nışan, cenaze, toplantı gibi kalabalık organizasyonlarınızın yanı sıra, evinize ve iş yerlerinize gelen misafirlerinize pratik ve hijyenik olarak ikram edebilirsiniz. Şehirler arası otobüs seyahatlerinde de bardak su sürekli güvenle tüketilen içecektir. #şerifalidebardaksu siparişleriniz en geç bir saat içinde adresinize teslim edilir. #topranbardaksu siparişleriniz sizin için daha ekonomik hale gelir. 

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Su Bayileri kategorisine ait olan ve İstanbul Ümraniye lokasyonunda yer alan Bardak su Ümraniye kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Su Bayileri kategorisine ait olan ve İstanbul Ümraniye lokasyonunda yer alan Bardak su Ümraniye kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?