Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Arslan Bilgisayar ve İnternet Hizmetleri

162177
Mehmet ARSLAN
Yeniçamlıca Mh. Dursunbey Cad. No:35/B Ataşehir İstanbul ARSLAN BİLGİSAYAR
Şirket Tanımı

ARSLAN BİLGİSAYAR

Ataşehirde Bilgisayar hizmeti vermeye başladığımız 2010-2011 yılından önce, Bilişim sektörüne 2005-2006 yıllarında adım attık, bu yıldan itibaren arslan bilgisayar firmasının kurulum aşamasına kadar kendimizi bilgisayar konusunda geliştirmeye devam ettik, Arslan bilgisayar firmamız kurulduğu günden bugüne kadar, gerek laptop notebook,netbook,ultrabook tablet gibi taşına bilen, gereksede masaüstü bilgisayar, server ve ağ sistemleri tamir bakım onarım ve danışmanlık hizmeti olarak sizlere hizmet verdik ve devam ediyoruz.

Ataşehir Bilgisayar Tamiri olarak, notebook tamiri, masaüstü bilgisayar, monitör, tablet, ekran kartı, çip, dokunmatik, lcd panel gibi tamir işlemlerimiz devam etmektedir. Bunlar ile birlikte, toner dolum orjinal veya muadil satışımız bulunmaktadır.

Mevcut firmalarınızın internette bulunabilirliği konusunda vermiş olduğumuz hizmete durmaksızın devam etmekkteyiz, gerek web tasarım olsun gerekse google adwords ve facebook reklamları konusunda çalışmalarımız devam etmektedir.

Vermiş olduğumuz hizmetlerle alakalı net ve detaylı bilgi edinmek için servis anlaşması yapmak ve en önemlisi kendimizi geliştirmek için şikayetlerinizide bizimle paylaşabileceğiniz 0532 573 56 36 veya 0216 471 77 87 no’lu telefon numaralardan bizlere ulaşabilirsiniz.

HP NOTEBOOK LAPTOP TAMİRİ, DELL NOTEBOOK LAPTOP TAMİRİ, COMPAQ NOTEBOOK LAPTOP TAMİRİ, ASUS NOTEBOOK LAPTOP TAMİRİ, IBM NOTEBOOK LAPTOP TAMİRİ, SONY NOTEBOOK LAPTOP TAMİRİ, PACKERDBELL NOTEBOOK LAPTOP TAMİRİ, VESTEL NOTEBOOK LAPTOP TAMİRİ, BEKO NOTEBOOK LAPTOP TAMİRİ, MSİ NOTEBOOK LAPTOP TAMİRİ, CASPER NOTEBOOK LAPTOP TAMİRİ, EXPER NOTEBOOK LAPTOP TAMİRİ, LENOVO NOTEBOOK LAPTOP TAMİRİ

Hizmet Tanımı

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Bilgisayar Tamiri kategorisine ait olan ve İstanbul lokasyonunda yer alan Arslan Bilgisayar ve İnternet Hizmetleri kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Bilgisayar Tamiri kategorisine ait olan ve İstanbul lokasyonunda yer alan Arslan Bilgisayar ve İnternet Hizmetleri kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?