Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

FİRMABAK

108493
Cihangir Mah. Beyoğlu İstanbul
Şirket Tanımı

Şirket Tanımı
 
Başarı merdivenlerini kararlılıkla tırmanıyoruz! sahibinebak.com ilan sitesi ve firmabak.com firma rehberi olarak iki farklı alanda hizmet veren şirketimiz, İstanbul merkezli bir kuruluş olarak hizmet vermeye başladı. iletişim alanında daha etkin rol oynayabilmek bilinciyle bu yönde adımlar atan kuruluşunun hemen akabinde etkin bir sektör oyuncusu olmayı başardı. kısa zamanda iletişim alanında hayata geçirdiği etkin projelerle anılan bir kuruluş haline geldi.
 
Hizmet Tanımı
İnternetin hızla yayıldığı iletişim dünyasında firmalara özel sanal kimlikler oluşturacak web siteleri hazırlayan xwebyazilim.com, web tasarım hizmetleri verirken müşterilerine çağın gerekleri doğrultusunda çözümler sunar. Konusunda uzman kadrosu ile teknik altyapısı güçlü, tasarım kalitesi yüksek, sanatsal çizgilere sahip özgün tasarımlar ile hazırladığı web sitesini görsel bir bütün haline getirir. Tüm cihazlardan sorunsuz erişim sağlanacak tasarım ve geliştirme altyapısı sunar. Sosyal medya platformlarının yönetilmesi, kampanyalar oluşturulması ve hedef kitleye ulaşılması için genç ve dinamik bir sosyal medya ekibine sahiptir.
 
 
Arama Terimleri: firmabak, firma rehberi, Reklamlar, Website, 
 
Hizmet Bölgeleri
Türkiye Geneline Hizmet Vermekteyiz.

Hizmet Tanımı

firmabak firma rehberi, Ücretsiz firma rehberi, firma rehberi, firmalar, firmabul, firmaseç,

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Reklam Ajansları kategorisine ait olan ve İstanbul Beyoğlu lokasyonunda yer alan FİRMABAK kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Reklam Ajansları kategorisine ait olan ve İstanbul Beyoğlu lokasyonunda yer alan FİRMABAK kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?