Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

ÖZ-AK ASANSÖR

159728
Camikebir Mah. İsmet İnönü Blv. Kuşadası , Aydın
Şirket Tanımı

Öz-Ak Asansör Danışmanlık Müh.İnş.San.Tic.Ltd.Şti olarak bir çok bölgede hizmet sağlamaktayız.  Asansör imalatı ve Asansör Ebatları ile  insanları veya yükleri  içine alabilecek bir kabini olan, dikey veya yatay olarak kılavuz raylar arasında belirli duraklara insan veya yük taşıyan elektrik ile çalışan araca asansör denir. İnsanları, yükleri bir yapının bir katından diğerine veya yüksek yerlere çıkarıp indiren, elektrikle işleyen araçtır. Asansör yükleri veya insanları, alçak veya yüksek yerlere dikine indirip çıkarmaya yarayan ve bir platform kabinden oluşan makine düzeneğidir.
Asansöre İngilizce’ de Elevator, Fransızca’ da Ascenseur, Portekizce’ de Elevador, Almanca’ da Aufzug, İtalyanca’ da Ascensore, öz Türkçe’ de İndirgeç Kaldırgaç denilmektedir. Asansörün tarihçesine bakıldığında asansör, ilk olarak Avrupa’ dan bütün dünyaya yayılmıştır.Asansörler, şehirlerde yaşamı kolaylaştıran vazgeçilmez bir araçtır. Şehir nüfusunun  her geçen gün artması ve yerleşim alanlarına daha fazla ihtiyaç olduğu için arsa değerlerinin artması sonucu çok katlı yüksek binalar yapılmasına neden olmuştur. İnsanların üst katlara rahat ulaşabilmeleri için asansörlerin yapılmasını zorunlu hale getirmiştir. Asansör sistemleri, günümüzde yüksek binaların hemen hepsinde kullanılmaktadır. Ayrıca yapım aşamasındaki inşaatlarda ve fabrikalarda yük taşıyan yük asansörü vardır. Asansör imalatı yapılmasaydı şehirlerde birçok insanın yaşadığı yerlerde yüksek binalar ve gökdelenler inşaatı yapılamaz ve bugün bazı sanayi kolları gelişemezdi.

Hizmet Tanımı

Asansör Malzemeleri
Asansör Servisi
Hidrolik Asansör
Asansör Bakımı
Asansör Revizyon
Asansör Onarımı
Yük Asansörü
Sedye Asansörü
Asansör Butonu
Asansör Fiyatları
TSE Asansör
Asansör Kırmızı Etiket
Engelli Asansörü
Asansör Tamiri
 
Arama Terimleri: Aydın Asansör Fiyatları, Aydın Asansör Firması, Aydın Asansör Bakım Servisi , Aydın Asansör Teknik Servisi , Aydın Asansör Yıllık Bakım, Aydın Asansör Revizyon Hizmeti

Hizmet Bölgeleri

Aydın Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Asansörler ve Yürüyen Merdivenler kategorisine ait olan ve Aydın Kuşadası lokasyonunda yer alan ÖZ-AK ASANSÖR kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Asansörler ve Yürüyen Merdivenler kategorisine ait olan ve Aydın Kuşadası lokasyonunda yer alan ÖZ-AK ASANSÖR kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?