Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

MARMARİS OTO KURTARMA

643207
ADNAN ALTINDİŞ
Beldibi Mh Barışkent 1 sitesi No:13 Marmaris, MUĞLA MARMARİS OTO KURTARMA
Şirket Tanımı

MARMARİS  OTO KURTARMA

Adnan ALTINDİŞ Eskişehir  doğumlu olup 30 Yıl Polis Memurluğu ardından emekli olup Eskişehir ilinde  5 Yıl Trafik Kaza Danışmanlığı sonrasında 8 yıl Araç Kurtarma operatörlüğü halen 5 senedir Muğla Marmaris ilçesinde ikamet etmekte olup bu süre zarfında Marmaris ve Datça bölgesinde Tur assist firmasında Oto Kurtarma operatörü olarak faaliyetini sürdürmüş ve Şubat 2020 tarihi itibari ile Kendisine ait Marmaris Datça Yol Yardım ve Oto Kurtarma Hizmetleri adıyla firmasını kurmuştur şu anda  alanında kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir.

Marmaris Datça Yol Yardım servisimiz yolda kalan araçlarınıza en hızlı şekilde 7/24 online bir şekilde destek sağlar. Aracınızın aküsü bittiğinde, yakıtı tükendiğinde lastiği patladığında ve bunun gibi talihsiz durumlarda  Marmaris ve Datça da  uygun yol yardım servisi olarak hizmet vermekteyiz. Aynı zamanda tekne sandal Jet sky Motorsiklet ATV – UTV gibi araçlarınızıda güvenle isteğiniz yere transferini de gerçekleşmektirdeyiz.

Bulunduğunuz konuma uygun Marmaris ve Datça kaliteli yol yardım servisimiz sizlere diğer illerimizde olduğu gibi bir telefon kadar uzak mesafededir. Bu gelişmemizi ve konumumuzu elbette ki siz müşterilerimizin değerlendirmeleri ve tercihlerine borçluyuz. Bu yüzden sizler için Marmaris Datça yol yardım çekici hizmetini hiç bıkmadan en iyi fırsatları buluyor ve siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.
Bugün Marmaris Datça Yol Yardım Oto Kurtarma  Çekici adı ile karayollarında hareket eden her türlü araca profosyonel ve tecrübeli personeli ile siz değerli müşterilerimize 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Hizmet Tanımı

  • İş Makinası Nakliyesi,
  • Araç Kurtarma Hizmetleri,
  • Araç Çekme,
  • Oto Çekici,
  • Oto Kurtarma Hizmetleri,
  • 7/24 Yol Yardım,
  • Lastik Tamiri,
  • Acil Oto Çekici,
  • Jet Sky Motorsiklet Atv – Utv Transferi
 
Arama Terimleri: Datça Kurtarıcı, Datça Çekici, Datça Oto Kurtarma, Marmaris Kurtarıcı, Marmaris Oto Kurtarma, Marmaris Yol Yardım, Marmaris Çekici, İş Makinası Nakliyesi, Araç Kurtarma Hizmetleri, Araç Çekme, Oto Çekici, Oto Kurtarma Hizmetleri, 7/24 Yol Yardım, Lastik Tamiri, Acil Oto Çekici, Jet Sky Motorsiklet Atv – Utv Transferi
 

Hizmet Bölgeleri

Muğla Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Yol Yardım - Oto Kurtarma kategorisine ait olan ve Muğla Marmaris lokasyonunda yer alan MARMARİS OTO KURTARMA kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Yol Yardım - Oto Kurtarma kategorisine ait olan ve Muğla Marmaris lokasyonunda yer alan MARMARİS OTO KURTARMA kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?