Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Atılım Yazılım

110674
Güzeller Mah. İbrahimağa Cad. No:174 K:6 Gebze / KOCAELİ
Şirket Tanımı

Firmamız, yazılım üretim ve satışının yanında, web tasarımı, network çözümleri sunmaktadır. Bilgi işlem ve internet teknolojileri ile ilgili her türlü ihtiyaç ve problemlerinize, “Size Özel Çözümler” getirmektedir.
Firmalar, sektördeki paket programların, kendilerine hitap etmediği durumlarda, özel yazılımlara başvurmaktadır. Atılım Yazılım olarak sadece paket programlar değil, özel yazılımlarımızla da sizin yanınızdayız. Firmaların ihtiyacına özel yazılımlar geliştirerek firmaların işlerini kolaylaştırmayı amaçlamaktayız.

Atılım Yazılım 10 yıldır yazılım sektöründe kendisini sürekli geliştiren bir yapıya sahiptir. Yapılan yazılımların sade ve kullanışlı olmasına dikkat etmektedir. Atılım Yazılım’ın ürettiği yazılımlar tamamen kendi ekibimiz tarafından oluşturulmaktadır.

%100 Müşteri memnuniyeti ilkemiz ile sizlerden gelen istek ve öneriler göz önüne alınarak programlar sürekli güncel tutulmaktadır.

Gelişen teknoloji her geçen gün dünyayı hızla değiştiriyor ve yeniden yapılandırıyor. Bu yeniden yapılandırmada “Size Özel Çözümler” sunarak firmanızın bilgisayar teknolojisine ayak uydurmasını sağlıyoruz.

 

Hizmet Tanımı

Bilgisayar Sistemleri ve Program Geliştirme, Web Sitesi Hizmetleri, Web Tasarımı Web Geliştirme ve Hosting

Hizmet Bölgeleri

Kocaeli Geneline Hizmet Vermekteyiz.


kategorisine ait olan ve Kocaeli Gebze lokasyonunda yer alan Atılım Yazılım kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
kategorisine ait olan ve Kocaeli Gebze lokasyonunda yer alan Atılım Yazılım kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?